Βιογραφικό
Η  Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Νικόλ Τσιάνη, γεννήθηκε στο Schwelm Γερμανίας το 1986. 

Πραγματοποίησε σπουδές στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας αφοσιώθηκε στη «Διερεύνηση της διατροφικής πρόσληψης και των αντιοξειδωτικών, ασθενών με Σκλήρυνση κατά Πλάκας».

Από το Σεπτέμβριο του 2009 αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Παρακολουθεί συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια διατροφής, κλινικής διαιτολογίας αλλά και παχυσαρκίας, ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής. 

Από τον Οκτώβριο του 2010 εμφανίζεται περιοδικά σε εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ σχολιάζοντας θέματα Διατροφής & Υγείας.
Από την έναρξη της σταδιοδρομίας της μέχρι και σήμερα αρθρογραφεί συστηματικά σε ημερήσιες εφημερίδες και σε περιοδικά.
Επίσης, διαχειρίζεται το «e-newsletter Λόγω… Διατροφής» και είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού «Λόγω… διατροφής»
Ακόμη, είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «Η απόλυτη αντιοξειδωτική καλοκαιρινή δίαιτα», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2011, αλλά και του βιβλίου «Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!» το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012.

Από τον Ιανουάριο του 2010 ανακυρήχθηκε Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας

Υπήρξε η Επιστημονική Διευθύντρια του «Λόγω… διατροφής» Χολαργού και τώρα πραγματοποιεί ραντεβού στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και από απόσταση μέσω skype, messenger, viber, mail.