Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4ο Συνέδριο "Κρητική Διατροφή και Υγεία"


Εισηγήτρια του 4ου συνεδρίου "Κρητική Διατροφή & Υγεία" ήταν η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Νικόλ Τσιάνη, Επιστημονική Διευθύντρια ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, με θέμα "Κρητική Διατροφή: Το πρότυπο της αντιοξειδωτικής δίαιτας".

Πλήθος κόσμου από τον Επιστημονικό, Επιχειρηματικό, Πολιτικό κόσμο καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου, αλλά και απλοί πολίτες  παρακολούθησαν το συνέδριο, στο οποίο έλαβαν μέρος πολλοί διακεκριμένοι ομιλητές όπως ο Καθηγητής Ιατρικής κ.Καφάτος, ο Καθηγητής Υγείας & Πρόνοιας κ.Κλήμης, ο Βιολόγος-Διοικητής Γ.Ν.Σ. <Ελπίς> κ.Γιανναρος, ο Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Π.Ε. κ.Καλαμπόκης, ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Χανίων κ.Αλιφιεράκης και πολλοι άλλοι έγκριτοι επιστήμονες, οι οποίοι ανέλυσαν τις ευεργετικές επιδράσεις της Κρητικής Διατροφής στην υγεία αλλά και στη μακροζωία, καθώς και τον καταλυτικό της ρόλο στην ανάπτυξη Γαστρονομικού Τουρισμού.

Η έναρξη δόθηκε από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ.Πατούλη, ενώ χαιρετισμούς απηύθηναν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Αλίμου κ.Μουτσάτσου, ο πρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως κ.Μαριδάκης και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Εταιρεία DASKALAKIS T.R.V. σε συνεργασία με την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

Δείτε την ομιλία της Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Νικόλ Τσιάνη:

Δείτε φωτογραφίες από το 4ο Συνέδριο "Κρητική διατροφή & Υγεία":


Επιμέλεια θέματος και φωτογραφικού υλικού
Γιώργος Τσιάνης, Product Manager "Λόγω... διατροφής"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής - Εκδήλωση

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής  με ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και κεφάτο party!

Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης και η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ , γιορτάζουν κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16/10) με διαδραστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στη σωστή διατροφή! Καλεσμένη στην ZouglaTV η Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Έφη Δέδε μας εξηγεί τι ακριβώς είναι η  Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και τι περιλαμβάνουν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής!

Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» γιόρτασε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και κεφάτο party!