4ο Συνέδριο "Κρητική Διατροφή και Υγεία"

Εισηγήτρια του 4ου συνεδρίου "Κρητική Διατροφή & Υγεία" ήταν η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Νικόλ Τσιάνη, Επιστημονική Διευθύντρια ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, με θέμα "Κρητική Διατροφή: Το πρότυπο της αντιοξειδωτικής δίαιτας".

Πλήθος κόσμου από τον Επιστημονικό, Επιχειρηματικό, Πολιτικό κόσμο καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου, αλλά και απλοί πολίτες  παρακολούθησαν το συνέδριο, στο οποίο έλαβαν μέρος πολλοί διακεκριμένοι ομιλητές όπως ο Καθηγητής Ιατρικής κ.Καφάτος, ο Καθηγητής Υγείας & Πρόνοιας κ.Κλήμης, ο Βιολόγος-Διοικητής Γ.Ν.Σ. <Ελπίς> κ.Γιανναρος, ο Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Π.Ε. κ.Καλαμπόκης, ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Χανίων κ.Αλιφιεράκης και πολλοι άλλοι έγκριτοι επιστήμονες, οι οποίοι ανέλυσαν τις ευεργετικές επιδράσεις της Κρητικής Διατροφής στην υγεία αλλά και στη μακροζωία, καθώς και τον καταλυτικό της ρόλο στην ανάπτυξη Γαστρονομικού Τουρισμού.

Η έναρξη δόθηκε από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ.Πατούλη, ενώ χαιρετισμούς απηύθηναν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Αλίμου κ.Μουτσάτσου, ο πρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως κ.Μαριδάκης και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Εταιρεία DASKALAKIS T.R.V. σε συνεργασία με την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

Δείτε την ομιλία της Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Νικόλ Τσιάνη:

Δείτε φωτογραφίες από το 4ο Συνέδριο "Κρητική διατροφή & Υγεία":


Επιμέλεια θέματος και φωτογραφικού υλικού
Γιώργος Τσιάνης, Product Manager "Λόγω... διατροφής"